follow Catalog firme » Servicii firme » Traduceri » Traduceri legalizate
  home     Traduceri   Traduceri legalizate

Traduceri legalizate

SC DOFTRAD SRL (BIHOR)
traduceri legalizate, traduceri legalizate oradea
0744 *** ***Click aici!
SC NOVACRIN SRL (BUCURESTI)
traducere legalizata, traduceri legalizate
0722 *** ***Click aici!
Obtineti cel mai bun pret pentru traduceri legalizate completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
traduceri legalizate (BUCURESTI)
Firma de traduceri din Bucuresti, ACTIV TRADUCERI, va oferim servicii de traduceri autorizate si traduceri legalizate. Traducerile legalizate sunt efectuate de catre traducatori autorizati de Ministerul Justitiei. Suntem specializati in traduceri tehnice si medicale. Traducerile medicale sunt efectuate de catre medici cu studii lingvistice, iar traducerile tehnice de catre specialisti in functie de domeniu (ex. ingineri, electronisti, arhitecti, avocati, etc). Alte servicii pe..
0721 *** ***Click aici!
traduceri legalizate (MURES)
Biroul de traduceri ESPAROM este una dintre cele mai stabile, experimentate şi respectate firme care activează în domeniul traducerilor din Târgu Mureş. A fost înfiinţat în anul 2004, şi de atunci oferim servicii de traduceri autorizate şi simple, interpretări, alte servicii asociate pentru firme şi persoane fizice din ţară şi străinătate. Suntem dispuşi să vă oferim servicii de traducere de volum mare şi..
0365 *** ***Click aici!
traduceri legalizate (BUCURESTI)
Este un site care contine informatii utile despre traduceri pentru companii multinationale, institutii publice dar si persoanelor fizice. Pe site regasiti datele de contact si serviciile de traduceri autorizate. Firma Metafrasis s-a înfiinţat în 2005 în Bucureşti, având ca obiectiv furnizarea de traduceri profesionale din majoritatea limbilor europene. Bazându-ne pe trei coordonate principale (respectarea strictă a termenelor impuse de clienţi, calitate şi confidenţialitate)..
0722 *** ***Click aici!
traduceri legalizate (BUCURESTI)
SC IDIOMAS CENTER GROUP SRL a fost infiintata in anul 2015, insa a activat sub forma juridica a unui PFA tot in domeniul traducerilor autorizate si legalizate din anul 2009. Toti traducatorii si colaboratorii nostri sunt autorizati de Ministerul Justitiei si avem experienta in toate domeniile de activitate, la preturi rezonabile pentru Bucuresti. In vederea realizarii activitatii cu succes, proiectele noastre beneficiaza de..
0725 *** ***Click aici!
traduceri legalizate (ARGES)
Infiintata in 2009 societatea are in prerent un efectiv de 16 persoane cu competente in: gestionarea proiectelor, integrare, proces industrial, automatizare, robotica industriala, proiectare ROBCAD, electrica, mecanica, control tridimensional, furnizare de componente si materiale, instalatii electrice, mecanice, pneumatice, transfer de echipamente, renovarea echipamentelor, formari, traduceri, interpretariat...
0751 *** ***Click aici!
traduceri legalizate (BUCURESTI)
Crescendo Traduceri ofera servicii de traducere pe toate limbile straine la preturi fara concurenta. Suntem printre putinele firme de traduceri care detinem certificat de calitate ISO pentru traducerile furnizate. Oferim reduceri de pret la un volum mare de traduceri si clientilor fideli. Vă putem oferi traduceri profesionale complet revizuite deoarece calitatea serviciilor noastre de traducere este garantată de lingviştii noştri calificaţi. Ei..
0213 *** ***Click aici!
traduceri legalizate (TIMIS)
Oferim servicii de traducere acte si documentatii tehnice, medicale. termene de realizare foarte scurte. suntem o echipa tanara dar experimentata, formata din traducatori autorizati pentru diferite limbi (engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, maghiara, sarba, croata), vorbitori nativi de limba rommana, sarba si germana, specializati în traducerea de materiale stiintifice si tehnice precum si a documentelor personale si de afaceri...
0723 *** ***Click aici!
traduceri legalizate brasov (BRASOV)
Birou traduceri tradutex ofera servicii complete si profesionale de traduceri autorizate, traduceri legalizate, apostile, interpretariat, subtitrari. in brasov precum si in toata tara. tradutex ofera solutii lingvistice profesionale in functie de nevoile clientilor nostri : traducere, interpretare simultana si consecutiva, subtitrare, transcriere inregistrari audio, colationare, tehnoredactare, dtp, legalizare, apostilare si supralegalizare...
0723 *** ***Click aici!
traduceri legalizate brasov (BRASOV)
Traducator autorizat de Ministerul Justitiei din anul 2004 (PFA), efectuez traduceri pe urmatoarele perechi de limbi: romana - engleza - romana, romana - spaniola - romana, engleza-spaniola-engleza, la preturi avantajoase. Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0726 *** ***Click aici!
traduceri legalizate (BUCURESTI)
Biroul de traduceri Uno Traduceri ofera servicii profesioniste de traduceri, traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri tehnice, traduceri economice, traduceri juridice, traduceri medicale, traduceri acte auto, precum si servicii de interpretare. Inca din 2004, Uno Traduceri, birou de traduceri autorizate in Bucuresti, furnizeaza servicii integrate de traduceri autorizate pentru clientii cu care si-a creat parteneriate solide...
0213 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie